Impreuna

Ma tot gandesc de cateva zile cum sa incep acest text. Si as putea gasi o multime de motive ale ezitarii, insa probabil nu gaseam inspiratia necesara.

Cred eu ca toate au locul si momentul lor in Univers. Si mai cred in semne. Si in oameni, in cuvinte, in zambete si chicoteli. Ba chiar in rasete din acelea de copil, in care iti incretesti coltul ochilor si ti se evidentiaza atat de frumos gropitele din obraji. Cred in bucuria sincera!

Bucuria mea arata cam asa…

Acum iti scriu dintr-o cabana inconjurata de munti, de zapada si verde. Ascult muzica preferata, mi-am luat cel mai lejer tricou, paharul cu vin, am renuntat la preconceptii si, inconjurata de atat bine, sunt pregatita sa facem cunostinta.

Numele meu este…De fapt, stii ceva?! Spune-mi oricum vrei tu! Iti propun ca acesta sa fie locul in care sa fim noi, sa uitam de etichete si roluri. Pur si simplu sa fim!
Pe tine ce te face fericita?

Ce ti-ar putea creste nivelul de serotonina chiar si dupa cea mai grea zi? Si sigur stii ziua despre care vorbesc! Ce ti-a pus zambetul pe buze la finalul sau?
Ajuta-ne sa strangem motive de bucurie si sa le inspiram pe femeile care simt ca le-au pierdut pe ale lor sa vada cu alti ochi fiecare moment.

Femeicareinspira.ro este despre mine, despre tine, despre mamele, prietenele, surorile noastre, despre fiecare femeie cu care ti-ai intersectat privirea de-a lungul timpului, despre fiecare femeie pe care o admiri. E despre noi toate. Si despre cum ne putem sustine reciproc pentru a fi fericite! Exploreaza-l, lasa-te inspirata si inspira-ne!