Despre noi

Fiecare experienta prin care trecem ne provoaca sa ne redefinim limitele, sa ajungem si mai aproape de cea mai buna versiune a noastra, sa ne gasim fericirea si echilibrul de care avem nevoie. Totodata, ne ajuta sa fim mai prezente in viata celor dragi de langa noi. Am invatat insa ca putem fi bine pentru ceilalti doar daca suntem bine cu noi.

Iar puterea lui impreuna functioneaza de fiecare data.

Tocmai de aceea, ne propunem sa fim un punct de sprijin pentru tine, locul unde poti veni oricand sa gasesti povesti inspirationale ale unor femei ca tine – povesti in care te poti regasi, din care poti invata si care sa iti dea incredere ca poti depasi situatiile grele, ca poti deveni cine iti doresti, in ciuda obstacolelor. Ne dam intalnire pe subiecte care vorbesc despre aspiratii, stari de anxietate, cum sa devii suport pentru cei din jur, burnout, abuz emotional si adaptare constienta, dar suntem oricand deschisi pentru dialog pe subiectele de interes pentru tine.

Ajuta-ne sa strangem motive de bucurie si sa le inspiram pe femeile care simt ca le-au pierdut pe ale lor sa vada cu alti ochi fiecare moment.

Noutati

26 martie 2023

Femeile care inspiră oferă stare de bine și se inspiră unele pe altele!

Editia din 2023 a campaniei sociale nationale Femei care inspira a adus impreuna peste 200 de femei in elegantul foaier al Operei Nationale Romane, unde au avut ocazia sa descopere cum pot obtine mai usor o stare de bine, chiar si in momentele in care viata vine cu multe provocari. […]
8 martie 2023

Gabriela Maalouf: femeile se pot inspira una pe alta prin propriul exemplu!

Gabriela Maalouf este psiholog, psihoterapeut si trainer. De-a lungul carierei profesionale a avut ocazia de a prezenta și produce emisiuni culturale si sociale, realizand ca una din principalele sale calitati este oratoria. Gabriela Maalouf s-a alaturat editiei din acest an a proiectului Femei care Inspira, fiind de parere ca fiecare femeie poate deveni o inspiratie. Mai mult, femeile se pot inspira unele pe altele prin propriul exemplu.
6 martie 2023

Ioana Marchidan: Femeile sunt cele mai puternice persoane de pe planeta!

Ioana Marchidan este performer si coregraf. A urmat Liceul de Coregrafie "Floria Capsali", iar cariera ca dansator profesionist a inceput-o la Opera Nationala Romana.