Editia 2021

Femeile extraordinare care s-au alaturat in 2021 proiectului Femei care inspira au fost admirate si in cadrul unei expozitii de fotografie, amenajate in incinta Bucuresti Mall Vitan.

Expozitia a fost deschisa publicului in perioada 15 octombrie – 7 noiembrie 2021, iar accesul a fost gratuit.
In cadrul evenimentului au fost expuse 13 portrete, realizate de fotografii Bogdan Alexandru Ciubuciu si Radu Gheorghiu.
Expozitia a cuprins portretele unor femei si mame apreciate, precum Atena Boca, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Urania Cremene, Andreea Marin, Tily Niculae, Ela Craciun, Anca Serea, Cristina Balan, Nicole Cherry, Simona Dragomir, Feli Donose, Ruxandra Luca si Gabriela Maalouf.
Expozitia s-a desfasurat in cadrul proiectului Femei care inspira, finantat de Primaria Sectorului 3 cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.
Fotografiile pot fi admirate acum online, in galeria de mai jos:

Noutati

26 martie 2023

Femeile care inspiră oferă stare de bine și se inspiră unele pe altele!

Editia din 2023 a campaniei sociale nationale Femei care inspira a adus impreuna peste 200 de femei in elegantul foaier al Operei Nationale Romane, unde au avut ocazia sa descopere cum pot obtine mai usor o stare de bine, chiar si in momentele in care viata vine cu multe provocari. […]
8 martie 2023

Gabriela Maalouf: femeile se pot inspira una pe alta prin propriul exemplu!

Gabriela Maalouf este psiholog, psihoterapeut si trainer. De-a lungul carierei profesionale a avut ocazia de a prezenta și produce emisiuni culturale si sociale, realizand ca una din principalele sale calitati este oratoria. Gabriela Maalouf s-a alaturat editiei din acest an a proiectului Femei care Inspira, fiind de parere ca fiecare femeie poate deveni o inspiratie. Mai mult, femeile se pot inspira unele pe altele prin propriul exemplu.
6 martie 2023

Ioana Marchidan: Femeile sunt cele mai puternice persoane de pe planeta!

Ioana Marchidan este performer si coregraf. A urmat Liceul de Coregrafie "Floria Capsali", iar cariera ca dansator profesionist a inceput-o la Opera Nationala Romana.