Povesti care inspira

26 martie 2023

Femeile care inspiră oferă stare de bine și se inspiră unele pe altele!

Editia din 2023 a campaniei sociale nationale Femei care inspira a adus impreuna peste 200 de femei in elegantul foaier al Operei Nationale Romane, unde au avut ocazia sa descopere cum pot obtine mai usor o stare de bine, chiar si in momentele in care viata vine cu multe provocari. […]
8 martie 2023

Gabriela Maalouf: femeile se pot inspira una pe alta prin propriul exemplu!

Gabriela Maalouf este psiholog, psihoterapeut si trainer. De-a lungul carierei profesionale a avut ocazia de a prezenta și produce emisiuni culturale si sociale, realizand ca una din principalele sale calitati este oratoria. Gabriela Maalouf s-a alaturat editiei din acest an a proiectului Femei care Inspira, fiind de parere ca fiecare femeie poate deveni o inspiratie. Mai mult, femeile se pot inspira unele pe altele prin propriul exemplu.
6 martie 2023

Ioana Marchidan: Femeile sunt cele mai puternice persoane de pe planeta!

Ioana Marchidan este performer si coregraf. A urmat Liceul de Coregrafie "Floria Capsali", iar cariera ca dansator profesionist a inceput-o la Opera Nationala Romana.
5 martie 2023

Beatrice Busuioc: Pentru o femeie, imposibilul este ceea ce nu incearca niciodata!

Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima TV, se alatura anul acesta proiectului Femei care Inspira si ne povesteste despre complexitatea rolului de femeie si despre nevoia de a avea grija de noi.
5 martie 2023

Camelia Șucu – Femeile pot face absolut orice, daca au incredere in ele

Camelia Sucu este fondator Class Living si un adevarat antreprenor in serie “self-made”, cunoscuta publicului mai ales ca jucator de top pe piata de mobilier si design interior din Romania. Alaturandu-se anul acesta proiectului Femei care Inspira, Camelia Sucu considera ca, pentru a atinge starea de bine, femeile ar trebui sa-si dedice timp in fiecare zi.
5 martie 2023

Analia Selis – Iertarea este magica

Analia Selis s-a nascut in Argentina, dar din 2003 locuieste in Romania, unde a devenit cunoscuta in calitate de cantareata de pop latino-american. In 2014 a inceput sa cante tango, iar in prezent continua sa promoveze tango-ul traditional argentinian atatin Romania, cat si in Europa.
10 noiembrie 2021

Cum imi recapat starea de bine din punct de vedere fizic si emotional?

A deveni mama reprezinta, fara indoiala, una dintre cele mai profunde experiente umane. Intrarea in rolul de mama este un pas major in viata oricarei femei, iar dimensiunea, importanta si maretia acestei transformari pot fi incredibil de imbucuratoare, dar si coplesitoare si dificil de gestionat. In plus, perioada de adaptare a mamei la noua ei viata, de dupa nastere, este plina de schimbari psiho-biologice si sociale.
3 noiembrie 2021

Ce fac cu viata mea profesionala?

Transformarea este, cu siguranta, cuvantul de baza in viata unei mame in primele 1000 de zile de viata ale copilului, adica incepand din momentul in care ramane insarcinata si pana cand copilul implineste doi ani.
1 noiembrie 2021

Feli Donose: De cand sunt mama sunt si mai inteleapta, mai buna, mai calda, mai frumoasa de la o zi la alta.

Feli Donose este una dintre cele mai iubite cantarete din Romania, compozitoare, dar si mama a fetitei Nora Luna. De asemenea, Feli este implicata in diverse campanii sociale, in demersuri de prevenire a bullyingului si de sustinere a copiilor. In interviul acordat pentru proiectul Femei care inspira, Feli a povestit […]
27 octombrie 2021

Care-i rolul tatalui in viata copilului?

Venirea pe lume a unui copil ia prin surprindere ambii parinti cu emotiile puternice si adesea contrare pe care ajung sa le traiasca in noua formula, de la fericire deplina la teama uneori coplesitoare. Pe de o parte, ne dam seama de imensa responsabilitate pe care o avem in calitate de parinti, dar in acelasi timp ne indoim ca avem toate calitatile necesare acestui nou rol.