Termeni și condiții

1.Informatii despre site

1.1. Site-ul web Femeicareinspira.ro este proprietatea ASOCIATIEI PARINTILOR ISTETI, cu sediul in Bucuresti, Str Istrei Nr 4, Bl 21 E Ap 9 Sector 3, C.I.F. 22230647/2007, numit pe parcursul acestor termeni si conditii Femeicareinspira.ro

Adrese de contact: Bucuresti, Str Leonida Nr 19, Sector 2
Tel: (+40) 21 311.98.11
email: contact[at]asociatiaparintiloristeti.ro

2. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul si design-ul Femeicareinspira.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Femeicareinspira.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la “Adaugare comentariu” devin proprietatea Femeicareinspira.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Femeicareinspira.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea espectiva.

2.2 Anumite sectiuni din cadrul portalului contin informatii puse la dispozitie de catre utilizatorii Femeicareinspira.ro printr-o licenta gratuita, neexclusiva si nelimitata in timp si spatiu. Licenta mentionata anterior include si dreptul Femeicareinspira.ro de a sublicentia cu titlu gratuit respectivul continut catre terte parti cu care are relatii contractuale. Drepturile de autor asupra operelor incarcate de utilizatori raman la acestia, Femeicareinspira.ro actionind doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respective.

2.3. Cu exceptia continutului specific prezentat la punctul 2.2, unde se aplica termenii licentelor respective, puteti folosi continutul Femeicareinspira.ro doar pentru folosinta dvs. Personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Femeicareinspira.ro:

a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Femeicareinspira.ro asupra continutului;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.4. Este interzisa orice utilizare a continutului Femeicareinspira.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact[at]asociatiaparintiloristeti.ro

2.5. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Femeicareinspira.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact[at]asociatiaparintiloristeti.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Femeicareinspira.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

2.6. In cazul operelor incarcate de utilizatori, Femeicareinspira.ro functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ului Femeicareinspira.ro fiind informarea cititorilor nostri in mod legal, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa contact[at]asociatiaparintiloristeti.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Femeicareinspira.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din Legea 365/2002 privind comertul electronic.

2.7 Utilizatorii Femeicareinspira.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe platforma oferita de Femeicareinspira.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma Femeicareinspira.ro sau orice alt tip continut.


3. Suspendarea accesului

3.1 Femeicareinspira.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

4.1 Femeicareinspira.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Femeicareinspira.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

5.1. Accesul dvs. la serviciul de Newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Femeicareinspira.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

5.2.Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Femeicareinspira.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.


6. Viata privata

Femeicareinspira.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Femeicareinspira.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Puteti sa cititi despre drepturile dumneavoastra aici ( link catre GDPR)


7. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Anumite parti ale continutului publicat pe Femeicareinspira.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Femeicareinspira.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Femeicareinspira.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Femeicareinspira.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Femeicareinspira.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

8. Aprobarea comentariilor

Hotnews,ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicarii sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Femeicareinspira.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma Femeicareinspira.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre angajatii Femeicareinspira.ro.

De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Femeicareinspira.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Femeicareinspira.ro, mesaje de tip de “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

9. Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

Femeicareinspira.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, Femeicareinspira.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al Femeicareinspira.ro si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

11. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul Femeicareinspira.ro